Vipit 24/7

Pikavipit ympäri vuorokauden

Vertaile pikavipit ja säästät jopa satoja euroja

admin

Pikavippipalveluiden hintatasojen vertaileminen on nykyään erittäin helppoa, kun pikavippivertailusivustoja on jo lähes yhtä paljon kuin itse pikavippipalveluitakin. Pikavippivertailut ovat täysin puolueettomia, eivätkä ne ole missään yhteyksissä pikalainapalveluihin tai niiden johtohenkilöihin. Pikavippivertailusivustot toimivat mainosrahoitteisesti. Vertailusivustoilla ei siis ole mitään intressejä kaunistella totuutta mistään vippipalveluista.

Kaikki pikavippivertailusivustot eivät kuitenkaan ole yhtä hyviä kuin toiset. Osa vippivertailuista on vain pikaisesti helppojen mainostulojen toivossa tehtyjä kyhäelmiä, joita ei vaivauduta päivittämään riittävän usein, ja täten tiedot ovat jo vanhentuneita. Vertaillessasi vippejä haluat varmasti tietää kunkin palvelun ajantasaisen hinnaston, etkä sitä, paljonko tietyn palvelun lainat maksoivat useita vuosia sitten.

Useista pikavippivertailuista löytyy itse hintavertailun lisäksi myös kattavat esittelyt eri pikalainapalveluista. Näissä esittelyissä käydään läpi palvelun tärkeimmät ominaisuudet ja erilaiset tarjoukset. Vertailusivustoilla kerrotaan selkeästi yleensä myös lainapalveluiden piilokulut, joita ei itse palveluissa ole ilmoitettu kovinkaan näkyvästi. Tällaisia piilokuluja voi tulla esimerkiksi maksullisista tekstiviesteistä, joita vaaditaan lainahakemuksen yhteydessä.

Osassa pikavippivertailusivustoista on myös pikavippiuutisia alan tärkeimmistä tapahtumista, muun muassa asetteilla olevaan luottojen korkokattoon liittyen. Pikavippivertailusivustot ovat siis varsin monipuolisia, ja niistä löytyy paljon muutakin hyödyllistä tietoa, kuin pelkästään pikavippipalveluiden hinnat ja lainavaihtoehdot.

Pikavippivertailun kautta lainan hakeminen voi olla jopa nopeampaa, kuin vertailematta. Vertailuissa voit usein nimittäin rajata pois esimerkiksi sellaiset pikalainapalvelut ja lainasummat, joiden ikäraja on sinulle liian korkea, tai maksuaika liian lyhyt. Näin sinulla ei turhaan kulu aikaa turhaan selatessasi palveluita, jotka eivät ylipäätään edes myönnä sinulle lainaa esimerkiksi liian korkean ikärajan takia.

Osassa pikalainavertailusivustoista on myös omituiselta kuulostavia artikkeleita, kuten esimerkiksi ”lainaa ilman luottotietoja”. Tällaiset artikkelit tehdään kuitenkin vain siinä toivossa, että ne sijoittuisivat hakukoneissa, kuten esimerkiksi Googlessa, hyville sijoituksille, ja sivustoille tulisi tätä kautta enemmän käyttäjiä. Tämä on kuitenkin varsin epätoivoista ja käyttäjän kannalta ärsyttävää, kun käyttäjät turhaan lukevat artikkeleita esimerkiksi lainaa ilman luottotietoja tarjoavista palveluista, vaikka todellisuudessa tällaisia palveluita ei ole olemassakaan.


Copyright © 2019 Vipit 24/7