Vipit 24/7

Pikavipit ympäri vuorokauden

Pikavipeille on tarvetta

admin

Vaikka mediassa annetaankin monesti sellainen käsitys, ettei pikavipeille ole todellisuudessa minkäänlaista tarvetta, ei se pidä paikkaansa. Väite on oikeastaan todella typerä, kun miettii, että vippejä otetaan noin miljoona kappaletta vuodessa, ylikin. Ottaisivatko suomalaiset kuitenkaan yli miljoonaa pikavippiä, ellei niille todellisuudessa olisi tarvetta?

Vippejä ei myöskään käytetä median väitösten tavoin juhlimiseen ja uhkapelien rahoittamiseen, vaan vipeillä hoidetaan aivan normaaleja arkeen kuuluvia kuluja, kuten ruokaostoksia. Monet voivat myös esimerkiksi rahoittaa bensiiniostoksiaan pienen pikavipin avulla. Kuluttajien suhtautuminen vippeihin onkin ollut selkeästi mediaa myönteisempää. Moni on todennut käteväksi vaihtoehdoksi ottaa lainaa netistä edullisesti, kun rahat saa heti tilille ja maksuaikaa seuraavaan palkkapäivään saakka.

Pikavippi on helpompi ja edullisempi vaihtoehto pankkilainaan verrattuna. Pankkilainoille tulee pelkästään avausmaksua jopa 300 euroa. Pikalainaa ottaessa ei tällaisia ns. piilokuluja tarvitse maksaa. Pikavipeistä aiheutuvat kulut ilmoitetaan prosenttien lisäksi aina myös euroissa, joten asiakas tietää täsmälleen, paljonko hänen pitää lainastaan maksaa takaisin, ja milloin takaisinmaksu tulee suorittaa.


Copyright © 2019 Vipit 24/7