Vipit 24/7

Pikavipit ympäri vuorokauden

Pikalainaa pitkällä maksuajalla

admin

Vaikka vipit mielletäänkin usein pieniksi ja lyhytaikaisiksi lainoiksi, voi pikavippi olla nykyään jo melko pitkäaikainen laina, sillä jotkut vippipalvelut antavat lainoillensa jopa kokonaisen vuoden takaisinmaksuaikaa. Vipit eivät ole nykyään kovin pieniäkään, sillä voit hakea jopa 2000 euroa lainaa ilman vakuuksia tai takaajia heti tilillesi.

Pikalainaa voit hakea suurimmasta osasta palveluita, kunhan olet täysi-ikäinen, luottotietosi ovat kunnossa, ja sinulla on oma pankkitili ja siihen verkkopankkitunnukset. Useat palvelut vaativat myös omaa matkapuhelinliittymää, mutta vähintään yhtä useissa palveluissa myös prepaid-liittymät toimivat.

Koska pikavippejä saa aina muutamista kymmenistä euroista useisiin tuhansiin euroihin saakka, ja saat ne tilillesi erittäin nopeasti, soveltuvat ne erinomaisesti mitä erilaisimpiin tarpeisiin. Voit hakea lainaa netistä jo pitkään suunniteltuun menoon, kuten ulkomaanmatkan rahoittamiseen, tai vaihtoehtoisesti yllättävään menoon esimerkiksi autosi tai jonkin kodinkoneesi hajotessa.

Pikavippien hakeminen on useimmista palveluista täysin ilmaista, joten luottopäätöksen hakeminen ei maksa mitään, vaikka se olisi kielteinenkin. Edullisimmat vipit löydät vippivertailuja käyttämällä, ja valitsemasi palvelun luotettavuuden voit tarkastaa katsomalla, että kuuluuko palvelu Etelä-Suomen aluehallinnon ylläpitämään luotonantajarekisteriin, johon kaikki luotettavimmat palvelut kuuluvat.


Copyright © 2019 Vipit 24/7