Vipit 24/7

Pikavipit ympäri vuorokauden

Pikalainaa netistä jopa 25 000€

admin

Nykyään on mahdollista saada 25 000 euroa lainaa netistä luottopalvelun kautta, joten pankkilaina ei enää ole ainoa vaihtoehto suuremmalle lainalle. 25 000 euron lainan voi saada ilman vakuuksia tai takaajia, eikä lainan käyttötarkoitustakaan tarvitse perustella. Ilman säännöllisiä tuloja on suuremmasta lainasta kuitenkin turha haaveilla, sillä lainan hakijalta vaaditaan riittävät palkka- tai eläketulot, jotta laina voidaan myöntää. Mikäli omat tulot ovat niin pienet, ettei 25 000 euron lainaan ole realistisia mahdollisuuksia, voi lainaa hakea yhdessä toisen hakijan kanssa. Yhteishakijan kanssa haettuna myös lainan korko saattaa olla edullisempi. Yhteishakija vastaa lainasta yhdessä päähakijan kanssa.

Joskus väitetään, että kulutusluottopalvelun kautta on mahdollista saada lainaa ilman luottotietoja. Tämä ei ainakaan enää nykyään päde, sillä niin pienissä kuin suurissakin lainoissa hakijan luottotiedot tarkistetaan aina, eikä lainaa myönnetä, mikäli luottotiedoista löytyy voimassa oleva maksuhäiriömerkintä. Suurempaa luottoa, esimerkiksi 25 000 euron lainaa hakevalta kysytään myös tiedot tuloista, menoista ja esimerkiksi tarkat tiedot työpaikasta ja työsopimuksesta. Tietojen perusteella arvioidaan luottoriski ja tehdään henkilökohtainen lainapäätös.

Useimmat kulutusluottoja tarjoavat palvelut ovat keskittyneet pienempiin, enintään 10 000 euron lainoihin, mutta markkinoilta löytyy muutama palvelu, jotka tarjoavat 25 000 euron luottoa. Useimmat suuria lainoja tarjoavista palveluista ovat lainankilpailutuspalveluita, jotka kilpailuttavat lainan hakijan puolesta ilmaiseksi. Lainaa haetaan tavanomaiseen tapaan verkkohakemuksella ja lainapäätöksen saa yleensä pian. Lainanhakija saa henkilökohtaisen luottoneuvojan, joka etsii hakijan tilanteeseen parhaiten sopivan ja edullisimman lainan.

Lainan hakeminen on ilmaista, joten halutessaan omaa luottokelpoisuuttaan voi testata jättämällä lainahakemuksen palveluun. Lainapäätös tulee yleensä nopeasti, alustavan lainapäätöksen voi saada jopa muutamassa minuutissa hakemuksen jättämisen jälkeen. Oman luottokelpoisuuden voi testata helposti hakemalla lainaa 25 000 euroa netistä ja odottamalla luottopäätöstä. Näin saa kätevästi tiedon siitä, millainen laina omalla taloustilanteella on mahdollista saada. Samassa yhteydessä saa selville myös luottopalvelun tarjoaman henkilökohtaisen korkotason.

Lainat kannattaa aina kilpailuttaa, eli hakemus kannattaa jättää useaan eri lainapalveluun ja vertailla saatuja lainatarjouksia keskenään. Hakemus tai saatu lainatarjous ei vielä sido mihinkään, vaan tarjouksia voi vertailla rauhassa. Lainoista kannattaa vertailla ainakin korot ja kaikki mahdolliset kulut. Yleensä varsinkin suuremmista luotoista maksetaan koron lisäksi muun muassa jokaisesta lyhennyksestä maksettava laskutuspalkkio ja lainan noston käsittelypalkkio. Kulujen lisäksi lainojen ehtojakin voi vertailla, esimerkiksi lyhennysvapaat kuukaudet voivat tulla tarpeeseen yllättävissä elämäntilanteissa.

Lainasopimus on sitova vasta, kun hakija on allekirjoittanut sopimuksen ja toimittanut sen takaisin luottopalvelulle. Sähköisen hakemuksen voi allekirjoittaa verkkopankkitunnuksilla. Hyväksytyn lainasopimuksen jälkeen rahat toimitetaan suoraan lainanhakijan pankkitilille. Jopa suuremmassa 25 000 euron lainassa rahat saa tilille pian sen jälkeen, kun lainasopimus on allekirjoitettu ja toimitettu lainapalvelulle. Yleensä lainan siirrossa tilille menee muutamia pankkipäiviä, mutta jotkut palvelut siirtävät rahat tilille saman päivän aikana.

25 000 euron lainan saantiin on hyvät mahdollisuudet, mikäli hakija on täysi-ikäinen, hyvin raha-asiansa hoitanut ja tulot ovat säännölliset.


Copyright © 2019 Vipit 24/7