Vipit 24/7

Pikavipit ympäri vuorokauden

Lainaa helposti netistä

admin

Laina.fi tarjoaa asiakkaalle käyttölainaa, kertalainaa, Mastercard-luottokorttia sekä Jousto-verkkomaksupalvelua. Asiakas ei tarvitse takaajaa tai vakuuksia saadakseen myönteisen lainapäätöksen.

Laina.fi myöntää luottoa 21-75 vuotiaille henkilöille, joiden luottotiedot ovat kunnossa ja tuloja riittävästi, jotta lainan takaisinmaksu varmistuu. Asiakas tarvitsee myös verkkopankkitunnukset, joilla hän tunnistautuu lainaa hakiessaan. Asiakas tarvitsee myös pankkitilin, johon hän nostaa rahaa.

Käyttölaina on joustava laina, jota on mahdollista nostaa 50-2100€ nostoina asiakkaan omalta luottotililtä. Käyttötiliin tehdään aina 2100€ luottosopimus asiakkaan kanssa. Luottorajalta nostetun luoton vuotuinen nimelliskorko 49%. Jokaisesta nostosta luotonantaja perii myös 12,5% nostopalkkion.

Kertalainaa asiakas voi hakea 600-2500€. Lainattu summa maksetaan kerralla asiakkaan tilille. Lainan nostopalkkio on 9,25% ja lainan vuotuinen korko on 24,5%. Asiakas maksaa kertalainan takaisin 12kk aikana tasasuuruisissa erissä.

Hae lainaa tästä

Laina.fi-palvelun myöntämän Mastercard-luottokortin luottoraja on 500€. Asiakas maksaa nostetusta luotosta 5% kuukausikorkoa sekä jokaisesta nostosta 10% nostopalkkion.

Täytettyään lainahakemuksen, asiakas toimittaa vielä tulotodistukset Laina.fi asiakaspalveluun. Sen jälkeen hän voi nostaa rahaa tilille tekstiviestillä, kun hän on saanut oman PIN-koodin. Rahat maksetaan tilille heti tai asiakaspalvelun aukioloaikojen puitteissa.

Nostetun luoton takaisinmaksu tapahtuu kuukausittaisissa erissä. Asiakas voi valita laskutustavaksi kotiin lähetettävän paperilaskun tai sähköpostilaskun. Eräpäiväksi on valittavissa joko 15 tai 30 pv kuukautta.

Laina.fi asiakaspalvelu on avoinna joka päivä. Asiakkaalla on käytössä myös henkilökohtainen Online-palvelu, johon asiakas voi kirjauta joko verkkopankkitunnuksilla tai omalla matkapuhelinnumerolla ja henkilökohtaisella PIN-koodilla.


Copyright © 2019 Vipit 24/7